x
All categories

Narrow the selection:

Clear everything
Price
Price between 12 and 132
Product Type
Place of use
Contains
Purpose
Problem
Skin type
Area of ​​application
Usage time
Place of action
Cream type
Purpose of use

Vagheggi

Proizvajalec oz. odgovorna oseba: Vagheggi, Italija
Spletna stran: Vagheggi, Italija
Elektronski naslov: 

O znamki Vagheggi

Vagheggi je kozmetična znamka, ki je sinonim za profesionalno fitokozmetiko. Na voljo pa je prav vsem potrošnikom. Produkti znamke Vagheggi so odraz delovanja naravnih učinkovin ter inovativnih formulacij. Linije izdelkov so plod uspešnih raziskav in preciznosti med nadzorovanjem celotne proizvodne verige. Tako lahko zagotovijo, da je končni produkt zares odraz narave in neverjetne učinkovitosti.

Kozmetični izdelki Vagheggi

Vsi izdelki znamke Vagheggi na plano prinašajo vašo naravno lepoto. Znamka izkazuje spoštovanje in ljubezen do narave skozi številne izdelke, ki so namenjeni različnim tipom kože. Ne glede na vaše potrebe in želje, boste med mnogimi linijami znamke Vagheggi, našli nekaj za nego svoje kože.

Fitokozmetika je izhodišče za iskanje novih in novih načinov, da bo vaša koža zasijala v svoji lepoti. Glavni cilj izdelkov Vagheggi je maksimalna formulacija z uporabo naravnih surovin v sodelovanju z visoko izobraženimi strokovnjaki ter uporabniškimi potrebami. V svojih laboratorijih se namreč vedno znova srečujejo z izzivi, ki jih prinaša skrb za kožo in hiter tempo življenja.

V linijah znamke Vagheggi boste našli izdelke, ki so primerni za čiščenje kože. Med njimi je mnogo negovalnih izdelkov, pri čemer so nekateri specializirani za nočno delovanje, spet drugi so primerni za jutranjo nego. Prav tako pa linije izdelkov Vagheggi ponujajo posebne tretmaje, s katerimi boste lahko še dodatno nadgradili osnovno nego kože. 

Filter the list
Sort
Choose a view List Network
Impressions to the side

Subscribe to e-news

Follow our e-news and be informed about the benefits and promotional vouchers you can save.