x
All categories

Narrow the selection:

Clear everything
Price
Price between 15 and 31
Product Type
Place of use
Problem
Who uses it?

Revalid

Proizvajalec oz. odgovorna oseba: Ewopharma AG Vordergasse 43 8200 Schaffhausen Switzerland
Spletna stran: https://www.revalid.com/
Elektronski naslov: [email protected]
 

O liniji izdelkov Revalid

Revalid je specializirana znamka za izdelke, ki so namenjeni negi las in odgovarjajo na težave zaradi izpadanja las. Namenjeno vsem, ki bi si želeli, da bi bili lasje lepi, močni in voljni. S pestrim naborom izdelkov znamka Revalid ponuja celostni pristop, ki lase nahrani od korena do konic. Namen Revalid preparatov je, da delujejo na celotno strukturo lasu in pomagajo obnoviti in povrniti naravno lepoto lasem, vam pa več samozavesti.

Kako deluje Revalid?

Revalid izdelki so plod trdega in napornega dela, ki vključuje znanstvene raziskave, saj so prav te temelj uspešnih in kakovostnih izdelkov. Inovacije in visoka raven strokovnega znanja ter spoštovanje tradicije, so recept za uspeh Revalid izdelkov. Vsi izdelki so podvrženi natančnim dermatološkim testiranjem, da se zagotovi njihova visoka in neoporoečna kakovost. Raziskave, razvoj in proizvodnja izdelkov znamke Revalid se izvaja v Švici.

Zakaj izbrati Revalid?

Poslanstvo znamke je, da razvija vedno nove učinkovite in visokokakovostne izdelke, katerih delovanje je mogoče dokazati na podlagi trdnega farmacevtskega in strokovnega znanja. Pri snovanju izdelkov namreč sodelujejo mnogi priznani strokovnjaki, katerih primarno področje je prav nega las in izpadanje las. Hkrati pa se pri znamki Revalid trudijo, da bi naslovili težave ljudi z različnimi težavami z lasmi in lasiščem.

Izdelki znamke Revalid so odraz prizadevanj, da lepi lasje lahko delujejo na počutje v lastnem telesu in posledično samozavest. Skrb za lase s kvalitetnimi in učinkovitimi izdelki omogoča, da vaša notranja lepota zasije navzven. 

Filter the list
Sort
Choose a view List Network
Impressions to the side

Subscribe to e-news

Follow our e-news and be informed about the benefits and promotional vouchers you can save.