x
All categories

Narrow the selection:

Clear everything
Price
Price between 0 and 69
Pharmaceutical form
Product Type
Contains
Purpose
Problem
Ingredient
Problem
Suitability
Mark
Place of action

Nutrilab

Proizvajalec oz. odgovorna osebaNutrilab, Ulica bratov Škofov 3, 1000 Ljubljana
Spletna stran: http://www.nutrilab.si
Elektronski naslov: trgovina@moja-lekarna.com
 

Nutrilab zaupa naravi

NutriLAB je znamka, ki zaupa naravi in njenim danostim. Z neverjetno preudarnostjo izdelujejo vrsto produktov, ki ljudem omogočajo, da se razvajajo z neprecenljivimi bogastvi narave. V prehranskih dopolnilih se skrivajo naravne učinkovine, ki bodo vašem telesu res koristile. Le izbrati morate tisto prehransko dopolnilo, ki bo ustrezno delovalo v vašem telesu in boste lahko hitro uživali v njegovih pozitivnih učinkih.

Prehranska dopolnila NutriLAB bi lahko razvrstili v dva segmenta

Prvi združuje tista dopolnila, ki vsebujejo izvlečke rastlin in v vaše telo vnašajo pozitivne učinke številnih hranil, ki jih morebiti potrebujete. V ponudbi boste tako našli kapsule pegastega badlja, kot tudi artičoke, borovnice, bosvelije, brokolija, cimeta in česna. Čeprav bi lahko vse te rastline zaužili v okviru vaše prehrane, je pri večini skoraj nemogoče zaužiti takšno količino oziroma koncentracijo živila, da bi telo dejansko imelo korist od sestavin in posameznih pozitivnih učinkov. Prehransko dopolnilo je zato enostavna možnost, da tudi, če vaše prehranjevalne navade niso najboljše, telo zaradi tega pretirano ne trpi.

Druga skupina prehranskih izdelkov znamke NutriLAB pa so posamezne kombinacije rastlinskih izvlečkov in drugih elementov ali pa so samostojna prehranska dopolnila vitaminov oziroma mineralov. Med drugim boste v ponudbi zasledili kapsule z magnezijem, B-kompleksom, koencimom Q10, L-carnitinom, vitaminom E ali pa kapsule z omega 3 maščobnimi kislinami. Ponudba prehranskih dopolnil je res pestra, zato ne dvomimo, da boste našli tisto, ki vam bo ustrezalo.

Pri izbiri in uživanju prehranskih dopolnil bodite pozorni na samo sestavo in koncentracijo elementov na dnevni odmerek. Kljub uživanju kvalitetnih in ustreznih prehranskih dopolnil kot jih ponuja znamka NutriLAB, se trudite obdržati zdrav življenjski slog in prilagodite prehranjevalne navade, da bodo čim bolj uravnotežene.

Filter the list
Sort
Choose a view List Network
Impressions to the side

Acai optima juice, 500 mL

14.24 €

Nutrilab blueberry, 60 capsules

12.42 €

Nutrilab Boswellia, 60 capsules

8.35 €

Nutrilab chitosan, 90 capsules

8.37 €

Nutrilab cinnamon, 60 capsules

7.23 €

Nutrilab Ginseng, 60 capsules

8.02 €

Nutrilab good night, 90 capsules

6.38 €

Nutrilab MikroBIO, 60 capsules

10.68 €

Nutrilab noni juice, 950 mL

29.99 €

Subscribe to e-news

Follow our e-news and be informed about the benefits and promotional vouchers you can save.