x
All categories

Nosiboo

Proizvajalec oz. odgovorna oseba: Attract Kft, Hungary, 7622 Pécs, Siklósi út 1/1.
Spletna stran: https://en.nosiboo.eu/
Elektronski naslov: [email protected]
 

O liniji izdelkov Nosiboo

Nosiboo

Cilj znamke Nosiboo je zagotavljati priročne rešitve za vse starše. Njihov moto je, da skrbijo za zdravje otrok in hkrati skrbijo za udobje staršev. Nosiboo znamka je tako v tujini kot tudi pri nas, vedno bolj priljubljena znamka pripomočkov za čiščenje noska. Njihov prvi nosni aspirator je večkrat nagrajen. Hkrati pa mu zaupa ogromno staršev s celega sveta.

Nosni aspiratorji

Tako izgled kot delovanje naprav, ki jih ustvarja znamka Nosiboo, popolnoma navdušijo. Preprosto rokovanje z napravami močno olajša obdobje bolehanja v družini. Nosiboo produkte definira učinkovitost delovanja, integrirana varnostna tehnologija ter dizajn, ki navduši otroke.

Naprave in pripadajoči dodatki so skrbno načrtovani. Gre za idejo dveh mladih očetov inženirjev, ki sta se soočila s težavami pri otrocih in spremenjeni dnevno nočni rutini, prav zaradi polnih noskov.

Plod njunih težav, nenehnega raziskovanja in iskanja revolucionarnih rešitev, sta dva aspiratorja. Oba sta prijazna do otrok in povsem varna, hkrati pa preprosta za uporabo s strani staršev.

Nosiboo nosni aspiratorji so sinonim za inovativnost. Tako se močno razlikujejo od podobnih produktov na tržišču.

Izdelki so testirani z najzahtevnejšimi evropskimi standardi. Varnost otrok je namreč na prvem mestu. Znamki Nosiboo lahko zaupate zdravje vašega otroka, ko pride do težav s polnim noskom. 

Filter the list
Sort
Choose a view List Network
Impressions to the side

Subscribe to e-news

Follow our e-news and be informed about the benefits and promotional vouchers you can save.