Lyprinol medicinalis, 180 capsules
Lyprinol medicinalis, 180 capsules
Review and earn points!
5.0 3

Lyprinol medicinalis, 180 capsules

Manufacturer: Medicinalis +
A natural blend of marine lipids.
Free shipping!
Price: 97.41 €
Ask us
Product specifications
SpecifierValue
Product Typenutrition

Opis

Živilo za posebne prehranske namene

Lyprinol je naravna mešanica morskih lipidov, ki jo sestavlja oljni izvleček novozelandske zelenouste školjke (Perna canaliculus).

Novi patentirani in stabilizirani naravni morski lipidni izvleček sestavlja redka kombinacija lipidnih skupin in edinstvenih nenasičenih maščobnih kislin omega 3.

Lyprinol ni toksičen in deluje brez znanih neželenih učinkov.

Odmerjanje ter uporaba živila Lyprinol

Odrasle osebe: odmerjanje naj bo 2 krat dnevno po 2 kapsuli s kozarcem vode. Odmerjanje zmanjšajte takoj, ko opazite prvi učinek delovanja Lyprinol živila. Jemanje je od tedaj naprej le še po 1 kapsula tekom celotnega dne.

Otroci: izdlek ni primeren za otroke

PREHRANA

Izdelek spada v segment prehrane. Ali ima prehrana blagodejen učinek na organizem? Vsekakor, odgovor je pritrdilen. Kako deluje posamičen tip prehrane včasih zaradi vseh zakonov in uredb ne smemo zapisati natančneje, čeravno bi si želeli - v veliko pomoč pa vam bo posledično sledeča stran.

Klikni in preveri!

Professional support and credibility

The content and description on this page is supervised by experts from the entire Moja-lekarna.com team.

Updating of texts under supervision: Lukanc Tomaž & Lukanc Maja mag. farm. Expert review of information on the page: Lukanc Maja mag. farm. & Lukanc Tanja mag. farm.

If you want to report an error or inconsistency on a page you may have noticed, you can do so by clicking on this link.

Ratings and Reviews

Betka; | 9/2/2019 12:50 PM
betka.stefanic@gmail.com
Pozdravljeni,
prej je mama kapsule vedno kupovala v lekarni, a ko sem ji povedala, da so v vaši spletni lekarni 15 evrov cenejše, se je seveda odločila, da jih naročam pri vas. Z njimi je zadovoljna, pravi, da ji pomagajo, tako da jih redno jemlje. Samo spletno naročilo je enostavno, pregledno in jasno, naročeni artikli pa pridejo običajno že naslednji delovni dan. Tudi zase sem že naročila nekaj stvari - veliko njih je cenejših kot v fizičnih prodajalnah. Tudi iskalnik je dober, saj pregledno povzame iskano. Tu bomo še naročali. Lp
Tatjana; | 6/6/2020 6:27 AM
Tatjana
Cena tukaj je dosti nizja kot pri ostalih ponudnikih v sloveniji. Sicer jih lahko kupite v tujini, ampak mora plačati postnino, tako da ste na skoraj istem. V glavnem to je najcenejsi ponudnik originalnega Lyprola. Lyprol je NEVERJETEN. Ce imate kaksne manjse tezave z artritisom m vam jih odpravi v celoti, ce so tezke vam jih zelo omili. Jaz sem brez tablet odkar ga imam in samo to jemljem. Aja, ce vam je predrago obstajajo na internetu na Amazonu tudi verzije tablet, ki vsebujejo ta isti izvleček in so 3xcenejse, sem tudi jemala in je bil efekt, amapak takrat mi je bil Lyprinol predrag in si ga nisem mogla privoščiti. Ce je lyprinol boljsi odrito povedano ne vem, ampak ker je ful uveljavjen v Evropi ga nekako sedaj kupujem, ker stavim na " kvaliteto marketiranega izdelka" . Ipam da vam je komentar kaj pomagal. Lp
Sabina; | 8/30/2020 9:54 AM
LYPRINOL MEDICINALIS, 180 KAPSUL
pozdravljeni,
izdelek kupujem že dalj časa za svojega očeta, je učinkovit in zagotovo koristen za težave z artritisom. , Obenem je pa to edino mesto kjer ga dobite lahko najbolj ugodno. poslovanje z mojo lekarno je hitro, enostavno , učinkovito in zanesljivo. Na tem mestu ne kupujem le tega izdelka, temveč tudi ostale artikel, ki so bistveno cenejši kot v ostalih specializiranih prodajalnah, zato vsem, ki želite kupiti učinkovite stvari in pri tem tudi prihraniti svetujem nakup na tem spletnem mestu.

Attachments

Ingredients Log in to the online store and check what ingredients the product is made of.

Articles

Other Customers also bought

Product specifications
SpecifierValue
Product Typenutrition

Subscribe to e-news

Follow our e-news and be informed about the benefits and promotional vouchers you can save.