x
All categories

Narrow the selection:

Clear everything
Price
Price between 7 and 106
Product Type
Place of use
Purpose
Problem
Area of ​​application
Who uses it?
Suitability
Age group

Fridababy

Proizvajalec oz. odgovorna oseba: Frida, USA

Spletna stran: https://frida.com/

Elektronski naslov: [email protected]
 

O liniji izdelkov Frida

Misija znamke Frida je pripraviti starše na njihovo novo realnost in jim s preprostimi vendar genialnimi rešitvami olajšati pripravo na prihod novega družinskega člana ter nadaljnje spoprijemanje z izzivi starševstva. Švedska znamka po svetu velja za pravi sinonim kakovosti.

Prav zato v ponudbi znamke Frida lahko najdemo linijo izdelkov Fridababy ter Fridamama. Tako znamka Frida zagotavlja izdelke, ki bodo prišli prav pred in med samim porodom, takoj po njem in tudi v vseh nadaljnjih dnevih.

To je znamka za starše. Celotno ustvarjanje je plod misli in skrbi za starše in njihove otroke. Vsi izdelki so nastali zato, ker so želeli ponuditi ugodno in enostavno rešitev za mnoge težave, ki pridejo na proti v obdobju starševstva.

Čeprav so dojenčki čudoviti in prikupni, starševstvo ni vedno najbolj enostavno. Da bodo trenutki z vašim otrokom čim bolj prijetni, pobrskajte v bogatem asortimanu linije Fridababy. Našli boste izdelke, ki vam bodo pomembno olajšali nudenje nege vašega dojenčka in otroka. Številne izdelke priporočajo tudi zdravniki in pediatri.

Matere pa lahko za svojo dobrobit pred, med in po porodu, poskrbijo s številnimi izdelki iz linije Fridamama. Izdelki so namenjeni zagotavljanju udobja in enostavnejšemu okrevanju po porodu, da bodo mame spet kmalu nazaj v svoji najboljši podobi. 

Filter the list
Sort
Choose a view List Network
Impressions to the side

Fridababy physiological kit, 1set

19.92 €

Subscribe to e-news

Follow our e-news and be informed about the benefits and promotional vouchers you can save.