x
All categories

Narrow the selection:

Clear everything
Price
Price between 4 and 53
Product Type
Place of use
Contains
Purpose
Problem
Skin type
Area of ​​application
Who uses it?
Problem
Action
The effect
Mark
Place of action
Cream type
Effect
Purpose of use
Eucerin

Eucerin

Vrhunska nega kože, ki jo priporočajo dermatologi

Eucerin je izjemno priljubljena znamka, ki vam ponuja široko paleto kozmetičnih izdelkov, ki so namenjeni za medicinsko nego kože. Prav tako pa pod okriljem znamke Eucerin najdete širok nabor zelo učinkovitih dermikozmetičnih izdelkov.

 

Eucerin skozi čas

Že več kot stoletje se znamka Eucerin trudi, da na trg dajejo takšne kozmetične izdelke, ki bodo pomagali rešiti različne težave s kožo. Prvi produkti znamke Eucerin izvirajo iz lekarne Paula C. Beiersdorfa v Hamburgu. Leta 1900 se je že pojavilo prvo mazilo Eucerin, ki je bilo priljubljeno zaradi svoje gladke konsistence in neverjetno prijetnega občutka po nanosu na kožo. Neverjetno priljubljeni so bili tudi izdelki iz linije Eucerin pH5. Ta linija je bila prva, ki je nagovarjala osebe z občutljivo kožo. Pred slabimi tridesetimi leti so na tržišče prišli prvi izdelki za zaščito pred soncem. Nato pa se je Eucerin znamka lotila skoraj vsake težave, ki lahko doleti posameznika. Zaradi učinkovitih izdelkov Eucerin se težave s kožo ne zdijo več tako hude.

Izdelki Eucerin so razdeljeni v skoraj 20 linij, ki odgovarjajo na različne potrebe kože. S številnimi raziskavami, ki jih Eucerin izvaja v svojih laboratorijih, so razvili mnoge izdelke, ki ustrezajo koži nagnjeni k aknam. Prav tako so na voljo linije izdelkov za suho kožo in pa tudi občutljivo. Eucerin ima pravi odgovor za nego kože četudi se vaša koža stara, je neenakomerna ali se morebiti soočate z atopijskim dermatitisom. Prav tako boste med Eucerinovimi izdelki našli linijo za zaščito kože pred soncem kot tudi izdelke za nego kože po sončenju. Ob vseh negovalnih izdelki, pa vam Eucerin nudi tudi dezodorante ter izdelke za težave lasišča in nego las.

read more ... Less
Filter the list
Sort
Choose a view List Network
Impressions to the side

Subscribe to e-news

Follow our e-news and be informed about the benefits and promotional vouchers you can save.