x
All categories

Narrow the selection:

Clear everything
Price
Price between 0 and 194
Product Type
Place of use
Contains
Purpose
Problem
Advantage
Ingredient
Who uses it?
Toothbrush
Suitability
Age group
Purpose of use

Curaprox

Proizvajalec oz. odgovorna oseba CURADEN SWISS GmbH Industriestrasse 4 D-76297 Stutensee, Swiss
Spletna stran: http://www.curaprox.com
Elektronski naslov: contact@curaprox.de

Ustna higiena je več kot le svež dah in beli zobje. Tega se zavedajo tudi pri znamki Curaprox, ki za vašo ustno higieno skrbi s švicarsko natančnostjo.

Že od leta 1972 skrbijo za ustno zdravje, ki ima velik vpliv na celoten naš organizem. Za ustrezno ustno higieno potrebujete kvalitetne izdelke, ki vam bodo omogočali, da optimalno očistite ustno votlino. Vrhunski izdelki Curaprox so proizvedeni skupaj z vrsto zobozdravstvenih strokovnjakov, ki s svojim znanjem sooblikujejo izdelke za vašo ustno higieno. Prav zato so Curaprox izdelki izredno učinkoviti in navdušijo vsakega, ki jih preizkusi.

Curaprox navduši vsakega, ki ga preizkusi!

Temeljito čiščenje zob s pravilno tehniko je mogoče zgolj z dobro zasnovano ščetko.

Zobne ščetke Curaprox odlikuje nežnost do zob in dlesni. Kljub temu, pa so ščetke izredno učinkovite pri odstranjevanju zobnih oblog. Na voljo so ščetke za malčke in otroke, odrasle in tudi medzobne ščetke. Zobne ščetke imajo posebno oblikovano držalo, ki vam omogoča držanje ščetke pod ustreznim kotom. Na primerno veliki glavi je nameščenih različno število izredno mehkih ščetin, ki poskrbijo, da se vaši zobje brez hudega pritiska, brez težav očistijo.

Če želite res odlično očistiti zobe, je v ponudbi Curaprox izdelkov tudi širok nabor ščetk za medzobne prostore. Z različnimi debelinami ščetk boste lahko očistili tudi najmanjše prostore med sprednjimi zobmi ali pa nekoliko večje med zadnjimi zobmi.

Za dopolnitev ustne higiene in ustrezno čiščenje, lahko med Curaprox izdelki najdete tudi širok nabor zobnih past.

Zobne paste Curaprox so dobre za zdravje vaših zob, ne glede na to, za katero se boste odločili. V formulaciji zobnih past Curaprox namreč ne boste našli škodljivih sestavin, kot je SLS, triklosan ali mikroplastika. Zobne paste Curaprox s skrbno izbranimi sestavinami pripomorejo, da nežno in temeljito očistite svoje zobe. Učinkovito vaš ščitijo pred zobno gnilobo, hkrati pa vam zagotavljajo še svež dah.

Filter the list
Sort
Choose a view List Network
Impressions to the side

CuraKid baby toothbrush

6.01 €

Curaprox aluminum holder 410

7.36 €

Curaprox Baby pacifier tape, 1 tape

From 7.75 €

Curaprox DF 845 dental floss

9.96 €

Curaprox toothbrush 1560

5.71 €

Curaprox toothbrush 3960

5.44 €

Curaprox toothbrush 5460

5.71 €

Subscribe to e-news

Follow our e-news and be informed about the benefits and promotional vouchers you can save.