Nippes

Nippes škarjice, ščipalke, pile in še bi lahko naštevali. Vse kar je potrenbo za profesionalno pedikuro in urejanjen ohtov.

NAJBOLJŠI MATERIALI SOLINGENA

Skrivnost uspeha včasih res ni skrivnost: brezpogojna uporaba visokokakovostnih surovin. Denimo škarje Nippes so izdelane izključno iz visoko kakovostnih spojev jekla Solingen.

ROBOVI IN ROČAJI IZDELANI DO POPOLNOSTI

Duša škarij je vrhunska obdelava jekla. Nippes ponuja vrhunsko orodje za vsako področje uporabe. Večina škarij se brusi le ročno na tradicionalnih natančnih brusilnih strojih. Ta postopek zahteva izredno veliko znanja in dolgoletne izkušnje. Še posebej so poudarjeni škarjasti ročaji, ki so izjemno udobni. Če škarje udobno "ležijo" v vaši roki - le takrat se prepreči izčrpanost in morebitna bolečina pri rezanju.

POPOLNOST IN PERFEKCIJA

Izkušeni Nippes mojstri in mehaniki poskrbijo, da skrbno pripravljene zgornje in spodnje ročice postanejo škarje z natančnim rezom in gladkim delovanjem. Obe polovici sta ročno povezani, vijaki so nežno priviti, delovanje je popolno. Omenjen postopek zahteva veliko tehničnega znanja, ki ga Nippes mojstri obvladujejo do popolnosti. Kakovost je pri Nippes nekaj, kar je samoumevno in je implementirana v prav vsakem proizvodu. 

read more ... Less
Filter the list
Sort
Choose a view List Network
Impressions to the side

Subscribe to e-news

Follow our e-news and be informed about the benefits and promotional vouchers you can save.