Narrow the selection:

Clear everything
Price
Price between 5 and 107
Product Type
Contains
Purpose
Problem
Skin type
Area of ​​application
Advantage
Ingredient
Usage time
Suitability
Mark
Purpose of use

HempTouch

Kozmetični izdelki Hemptouch

Prepustite svojo kožo naravi, konoplji in neverjetnim kozmetičnim izdelkom slovenskega podjetja Hemptouch.

Hemptouch s svojimi kozmetičnimi izdelki že nekaj let razvaja številne zadovoljne uporabnike

Priljubljeni so tudi zaradi ekološkega načina pridelave konoplje, ki se uporablja za kozmetične izdelke. Celotna proizvodnja izdelkov je vodena na etičen in trajnosten način. Le tako lahko zagotovijo varne izdelke za vašo kožo in pri tem ne škodujejo okolju.

Konopljini kozmetični izdelki znamke Hemptouch so izdelani v Sloveniji. Le nekaj minut stran od polja, kjer raste industrijska konoplja. S tem se skrajša proizvodna veriga, konoplja pa ohrani vse svoje pozitivne lastnosti in njen učinek na kožo je lahko res neverjeten.

V podjetju Hemptouch menijo, da lahko z naravo rešite različne kožne težave. Med pestrim naborom izdelkov boste zato našli tako izdelke za čiščenje kože, kot tudi izdelke za negovanje. Izdelki so primerni tako za normalno kožo kot tudi za mastno. Prav vsak lahko v kolekciji Hemptouch izdelkov najde nekaj pravega zase.

Konopljino olje - glavna sestavina Hemptouch izdelkov

Kozmetični izdelki iz konoplje so vedno bolj priljubljeni tudi pri nas. Velikokrat se je že izkazalo, da tako naš organizem kot tudi naša koža, konopljo naravnost obožujeta. Najpopolnejše olje v naravi naj bi bilo prav konopljino olje, saj ima odlično razmerje med omega 3 in omega 6 maščobnimi kislinami.

Konopljino olje je tudi glavna sestavina kozmetičnih izdelkov znamke Hemptouch. CBD olje ima odlične učinke na kožo saj jo lahko pomirja in ji vrača ravnovesje. V izdelkih je tudi hladno stiskano konopljino olje, ki ima odlične negovalne in regenerativne učinke. Dodan konopljin hidrolat pa vašo kožo navlaži in prispeva k mikrocirkulaciji.

Izdelki na voljo na moja-lekarna.com po akcijskih cenah. 

read more ... Less
Filter the list
Sort
Choose a view List Network
Impressions to the side

Subscribe to e-news

Follow our e-news and be informed about the benefits and promotional vouchers you can save.