Narrow the selection:

Clear everything
Price
Price between 13 and 35
Product Type
Contains
Purpose
Problem
Skin type
Advantage
Problem
Mark
Place of action
Purpose of use

FrezyDerm

Znamka FrezyDerm izvira iz Grčije, kjer že vrsto let navdušuje uporabnike s široko paleto izdelkov za različne namene. Znamka FrezyDerm se uvršča med lekarniško kozmetiko, ki s svojo pestrostjo izdelkov in unikatnimi formulacijami navduši še tako zahtevnega uporabnika.

FrezyDerm je dermokozmetična blagovna znamka, ki je bila leta 2017 prepoznana celo kot najinovativnejša kozmetična blagovna znamka. Ponaša se z več kot 360 unikatnimi formulacijami, ki so bile razvite v sodelovanju z dermatologi. Skrb za kožo in učinkovitost izdelkov je namreč eno glavnih vodil znamke FrezyDerm. V izdelkih, ki so prilagojeni posameznim težavam ali zahtevam kože, se skrivajo le skrbno izbrane sestavine s farmacevtsko kakovostjo. Nekatere inovacije med izdelki pa so prav revolucionarne in kar nekaj izmed njih je zaščitenih s proizvodnimi patenti.

To so le nekateri razlogi, zakaj je znamka FrezyDerm tako priljubljena po svetu. Sedaj pa je na voljo tudi v Sloveniji in jo lahko kupite pri nas. Prepustite se širokemu naboru izdelkov. FrezyDerm ima namreč različne linije izdelkov, ki so prilagojene posameznim tipom kože ali njenim potrebam.

Svetujemo vam, da prebrskate med spodnjimi izdelki in poiščete pravega zase. FrezyDerm ponuja širok spekter izdelkov za nego obraza, vse od čiščenja in hidracije, do nege aken ter celo nege za zrelo kožo. Nekateri FrezyDerm izdelki so celo večnamenski, da hkrati nudijo regeneracijo mladostnega videza, se borijo proti staranju in kožo ob tem še negujejo.

Posebno priljubljene so tudi kreme FrezyDerm, ki nudijo odlično zaščito pred nevarnimi sončnimi žarki. Inovativni izdelki za zaščito pred soncem se izredno hitro vpijejo v kožo in na njej ne puščajo vidnih in otipljivih ostankov.

FrezyDerm ima med svojimi izdelki tudi učinkovite izdelke za nego kože na telesu. Preizkusite lahko tudi FrezyDerm izdelke za nego intimnega področja, ki izpolnjujejo vse zahteve za žensko udobje.

Če ste zadovoljni z učinki FrezyDerm izdelkov za kožo, tudi lase zaupajte tej neverjetno kvalitetni znamki kozmetičnih izdelkov. V njihovem asortimanu boste našli inovativne šampone, ki so primerni za različne potrebe las. Skrbno izdelana pa je tudi otroška linija izdelkov, ki vsebuje tako šampone kot kopeli in učinkovite kreme ter gele s posebnimi učinki in za različne tipe nežne otroške kože.

read more ... Less
Filter the list
Sort
Choose a view List Network
Impressions to the side

Frezyderm Anticort cream, 50 mL

27.24 €

Frezyderm Eye Eye Balm, 15 mL

21.24 €

Frezyderm micellar water, 200 mL

16.60 €

Subscribe to e-news

Follow our e-news and be informed about the benefits and promotional vouchers you can save.