x
All categories

Biotop

Proizvajalec oz. odgovorna osebaMediacor, Gundulićeva 63, 10000 Zagreb, Hrvatska
Spletna stran: http://mediacor.hr/
Elektronski naslov: info@mediacor.hr
 

Naravni izdelki Biotop

BIOTOP je znamka, ki je priljubljena predvsem zaradi naravnih izdelkov, ki jih ponujajo uporabnikom. V njihovem asortimanu najdete tako BIO olja kot tudi druge pripravke. Za vaše telo bo znamka BIOTOP poskrbela zgolj z naravnimi sestavinami ter izdelki, ki jih boste brez težav dodali v vaš dnevni jedilnik.

Prepustite se skrbno izbranim sestavinam in precizno izdelanim formulacijam prehrambnih izdelkov. V naši ponudbi imamo tiste izdelke BIOTOP znamke, v katere verjamemo in s katerimi so naše stranke zelo zadovoljne.

Na voljo sta dva različna olja, ki se brez težav vključita v samo pripravo jedi. Prav tako pa sta odlična tudi samostojno. Ne gre za klasična jedilna olja, ki bi jih uporabili za pripravljanje hrane, pač pa za ekskluzivna olja, ki so pridobljena iz različnih rastlin.

V ponudbi je BIO olje črne kumine, ki slovi po svojih odličnih lastnostih, vendar ga je potrebno uživati surovo. To olje pa je odlično tudi za negovanje las in kože.  

BIOTOP ponuja tudi arganovo olje, ki ima prav tako oznako BIO. To olje je bogato z vitamini in antioksidanti ter se brez težav dodaja jedem. Odlično pa vpliva tudi na kožo. 

Izjemno priljubljen med našimi kupci je tudi sok rdeče pese. Gre kar za 99% koncentracijo soka rdeče pese z neverjetno dobrim okusom. Sok je ekološke pridelave in ne vsebuje veliko dodanih sladkorjev. Uživate ga lahko vsakodnevno, ga dodajate smutijem ali ga pijete samostojno.

Vedno več pa je zanimanja tudi za BIOTOP suhi pivski kvas v prahu. Naravno pridobljen pivski kvas nastane s posebnim postopkom. Med tem postopkom pa se v prahu ohranijo velike količine vitaminov skupine B ter drugih mikroelementov, ki so koristni za vaše telo. Preizkusite tudi ta odličen izdelek.

Filter the list
Sort
Choose a view List Network
Impressions to the side

Subscribe to e-news

Follow our e-news and be informed about the benefits and promotional vouchers you can save.