AngelSounds Mini to monitor baby's heartbeat + gel for FREE
AngelSounds Mini to monitor baby's heartbeat + gel for FREE
Review and earn points!
5.0 5

AngelSounds Mini to monitor baby's heartbeat + gel for FREE

Manufacturer: AngelSounds
AngelSounds Mini for monitoring the baby's heartbeat is an innovative product, a medical device designed to listen to the baby's heartbeat - especially in fetal times.
Price: 37.27 €
Ask us
Product specifications
Specifier Value
Product Type Medical apliance
Function doppler

Description

Attention:   You get a free ultrasound gel when you buy the device!

AngelSounds Mini for monitoring the child's heartbeat is an innovative product, a medical device designed to listen to the creature baby's heart - especially during fetal time.

If you want to check the suitability of the baby's being at the stage of the fetus, the AngelSounds Mini device may be extremely convenient.

The device works on the principle of doppler effect, and in this way we can listen to the many sounds of a developing baby in the womb.

When can a baby be heard?

You can hear a baby as soon as you can. this one starts to move. Unfortunately, the baby is not heard if the fetus does not move. In any case, despite the child's rest, it is possible to hear the heartbeat, which is somewhere between 120 and 160 beats per minute, which is very fast - up to 2x faster than a normal human being.

The product brings us closer to the beautiful voices of an unborn baby developing in the womb.

When to use a listening device?

It makes sense to start listening somewhere in the third month. fetal age. Then you can hear the child's kicking, the faint sounds of the child's heartbeat, and you can even hear the child's interesting hiccups. This way you can connect and hear the sounds of an unborn baby and connect with it even before it is born.

The product belongs to the group of medical devices and is a completely safe and precise device. . It even allows you to record sounds that you can listen to over and over again.

What does the AngelSounds Mini set contain?

  • AngelSounds Mini
  • 1x headphones for listening to the pleasant sounds of an unborn baby
  • 1x recording cable for connection to a computer and data transfer
  • 1x 9V battery that powers the device and provides power.

The device works in the mode of the Doppler effect, and very clearly and distinctly reproduces everything that happens in the womb.

< The product is thus ideal for all those who will become parents and are looking forward to it. Older brothers and sisters are especially happy to listen to this kind of heartbeat, as they love to attend the development and growth of their new member.

Other advantages of the device

  • allows listening to a baby's heartbeat from 12 weeks onwards
  • is an extremely nice gift for pregnant women and future parents
  • < li> siblings will be happy to use it
  • it is used at home, so all family members can attend
  • the device is even suitable for recording heard
  • You can create lasting and very interesting shots of your child doing

Professional support and credibility

The content and description on this page is supervised by experts from the entire Moja-lekarna.com team.

Updating of texts under supervision: Lukanc Tomaž & Lukanc Maja mag. farm. Expert review of information on the page: Lukanc Maja mag. farm. & Lukanc Tanja mag. farm.

If you want to report an error or inconsistency on a page you may have noticed, you can do so by clicking on this link.

Ratings and Reviews

Emira; | 11/9/2019 11:23 AM
muminovicemira12@gmail.com
Izdelek je res super in sem prezadovoljna. Najlepša hvala.
Marjana; | 3/24/2020 10:04 PM
Odlično
Zelo sem zadovoljna z Angel sounds mini, kupila sem ga na tej strani, ker je bil v akciji, preprost je za uporabo, priložena so navodila za uporabo in slušalke, lahko se poveže tudi na računalnik, dela brez problemov, uporablja se lahko z posebnim gelom, losjonom za telo ali pa meni najboljsim Aloe vera gelom, ki se ga da tudi naročiti na tej strani. Od vseh strani je bila tukaj najugodnejša ponudba, zelo hitra dostava, izdelek sem prejela v dveh delovnih dneh, zraven pa sem dobila še nekaj zelo uporabnih vzorčkov.
Lin; | 1/31/2021 8:52 PM
AngelSounds
Ta napravica super deluje in je zelo enostavna za uporabo. Zelo me pomirja, da lahko spremljam bitje srčka mojega otročka, kadar sem v skrbeh, še posebej takrat, ko gibov še nisem čutila. Priložene so slušalke, baterija pa je tudi že nameščena, tako da lahko nemudoma pričnete z uporabo. Zraven sem kot darilo dobila še gel, ki je potreben, da se bitje srca sploh sliši. Tale akcija je res super in dejansko najugodnejša ponudba, ki sem jo našla pri nas. Dostava s pošto je bila tudi hitra. Definitivno priporočam.
Vanessa; | 2/5/2021 1:59 PM
rosenrot989@gmail.com
Angel sounds je super in enostaven za uporabo. Naročila sem ga na Moja lekarna, ker je bil najugodnejši, zraven pa je gratis priložen tudi gel, s katerim namažeš trebuh, da lahko potem z napravo poslušaš bitje dojenčkovega srčka in tudi njegovo brcanje, oboje se lepo sliši preko slušalk. 😊 Napravo lahko povežeš tudi z računalnikom in posnameš zvok. Angel sounds priporočam vsem bodočim mamicam, saj te poslušanje pomiri in res razveseli, če pa zvok posnameš in predvajaš tudi dojenčku, ga s tem pomiriš, saj se čuti varnega.

Attachments

Articles

Other Customers also bought

Product specifications
Specifier Value
Product Type Medical apliance
Function doppler

Subscribe to e-news

Follow our e-news and be informed about the benefits and promotional vouchers you can save.