Kidney and support belts

Pasovi, tako oporni kot ledvični so namenjeni dobri podpori telesu in nudijo dober občutek med nošenjem. Pasovi vas ne bodo ovirali pri vsakodnevnih aktivnostih, vam bodo pa izdatno olajšali izvedbo nekaterih gibov, pri katerih ste prej čutili neverjetne bolečine ali napetosti.

Skrbno izbrani materiali pasov so nežni do kože in povsem varni za uporabo. S posebnimi načini zapenjanja se lahko pasovi popolnoma prilagodijo vašemu telesu in vam tako nudijo tesno oporo, tam kjer jo potrebujete.

Bolečine v križu so ene najpogostejših, s katerimi se srečujejo starejši in vedno več mladih. Zelo hitro olajšanje vam lahko nudi ledvični pas. Z njim lahko namreč olajšate kratkotrajne bolečine v ledvenem predelu. Nekateri ledvični pasovi so opremljeni tudi z magneti, kar daje še boljši efekt njegovemu učinkovanju. Ledvični pas deluje direktno na mesto vzroka bolečin. Ne deluje kot zdravilo, vendar je njegovo učinkovanje izredno hitro.

Ledvični pas vam mora prekriti ledveni del hrbtenice. Običajno je širok nekje med 15 do 30 cm, odvisno od velikosti. Od slednje pa je odvisna tudi dolžina pasu, ki mora ustrezati vašemu obsegu okoli trebušnega predela, da vas pas ne stisne preveč in da vam je ob nošenju še vedno dovolj udobno.

Mnogi uporabniki pasu za ledveni predel poročajo, da jih ledveni pas nenehno opominja tudi na pravilno držo. S tem še dodatno pripomore k razbremenitvi hrbtenice. Pas bi zato priporočali tudi tistim, ki nimajo težav z bolečinami v križu, temveč veliko časa presedijo na delu ali pa morajo veliko časa na dan, preživeti stoje.

Izbirate pa lahko tudi med različnimi opornimi pasovi. V ponudbi najdete oporne pasove za prsni koš ali za celotno območje trupa. Nekateri med njimi so tudi izredno zračni, spet drugi pa imajo še dodatno ojačane predele, da vam nudijo res dobro podporo. Izberite tistega, ki bo ustrezal vašim težavam.

read more ... Less
Filter the list
Sort
Choose a view List Network
Impressions to the side

Cemen men's chest support belt

From 36.01 €

Cemen wrapping dog

From 24.74 €

Cemen female chest support belt

From 36.01 €

Dynabelt thoracic abdominal air support belt ...

From 36.01 €

Dynabelt thoracic abdominal air support belt ...

From 43.27 €

Dynabelt thoracic abdominal air support belt ...

From 49.11 €

Dynacross Activity white reinforced lumbar-ab...

From 63.92 €

Dynacross white cross elastic band

From 66.10 €

Lombacross activity reinforced white cross st...

From 73.31 €

Lombaska light cross belt - blue or beige

From 59.64 €

Lombastab Dorso three-point orthosis for the ...

From 185.62 €

Lombastab High reinforced back support

From 127.99 €

Lombatech reinforced and flexible cross strap

From 82.09 €

Medima 302 kidney kidney white, 1 kidney belt

From 34.51 €

Medima kidney belt 302-100 (white color)

From 34.51 €

Stomex abdominal hernia belt

From 61.22 €

Thuasne Lombax back-reinforced backrest

From 60.03 €

Subscribe to e-news

Follow our e-news and be informed about the benefits and promotional vouchers you can save.